Kako funkcioniše

Bathmate© rezultati

1

Vaš penis podeljen je u tri komore, dve velike na vrhu, pto su vam erektilna tkiva (Corpora Cavernosa) i jedna mala na dnu, odakle urinirate i ejakulirate (Carpus Spongiosum)


2

Kad se uzbudite, mozak vam oslobađa hormon koji šalje krv u penis, puneći erektilna tkiva. Krvni sudovi u Corpora Cavenosa se pune do maksimuma, i vi doživljavate erekciju.


3

Kad koristite Bathmate©, voda oko penisa ima negativan pritisak koji stvara jednako distribuiranu usisnu silu na svakom delu penisa. Ovo pomaže pri slanju krvi pune kiseonika u šupljinu penisa, povećavajući ga.

S konzistentnom i pravilnom upotrebom Bathmate©, više krvi će doticati u meka, sunđerasta tkiva u vašem penisu. Tako će penis stvarati više ćelija da se poveća, i imaće više krvi tokom erekcije. Povećavajući kapacitet tkiva da drži više krvi, penis će rasti.


4

Prvo će se povećati debljina, a potom i dužina. Penis će biti veći i u opuštenom stanju. Nakon 1 do 3 meseca dužina će rasti od 1-2 cm naviše. Što češće budete koristili napravu, penis će biti deblji i duži. Preporučujemo upotrebu od 15 minuta dnevno.


5

Penis će se povećati i u opuštenom i u dignutom stanju, što znači da muškarci kojima je penis mali u opuštenom stanju dobijaju najbrže rezultate. Od prve upotrebe ćete primetiti rezultate, čim skinete Bathmate©. Generalno, većina muškaraca dobija između 2 i 5 cm dužine i oko 30-40% više debljine.


6

Kao i kad dižete tegove, ako odete jednom u teretanu, vaše telo neće izgledati ništa drugačije. Ako odlazite u teretanu 3, 4 puta nedeljno, primetićete permanentne promene.


7

Evo snimka koji ilustruje kako i zašto Bathmate© funkcioniše.


8

Bathmate© koristi princip fizioterapije da se poveća penis, i bezbedan je za razliku od pilula, naprava za povlačenje i operacije.

Zbog odličnog inžinjerskog dizajna, korišćenje Bathmate© je takođe ugodno. Neće biti bola ni neugode tokom sesija, kao kad koristite normalnu pumpu za penis.

Naše mušterije iz Srbije kao i iz drugih zemalja stalno šalju odgovore o postignutim rezultatima. Mnogima se povećala dužina, a posebno debljina.

Kliknite ovde da vidite više video ilustracija i Bathmate© Tutorijala.

Kako da povećate penis nije više novo pitanje. Ovo pitanje ima veliko interesovanje već godinama. Stručnjaci iz Bathmate laboratorije imaju iskustva iz inostranstva i zahvaljujući tome, izmislili su alatku koja je efektivna i već godinama donosi PRAKTIČNE REZULTATE!


© Copyright, 2015. Bathmate.rs