Penis Enlargement Comparison

S tabuom u vezi s uvećanjem penisa, mi kao muškarci počeli smo vredno da radimo i istražujemo pre nego što smo odlučili koji pristup ćemo koristiti za proceduru ovako delikatne prirode. Ipak, ovde je reč o našim penisima.

Tokom tog procesa, istražili smo svaku opciju koja je trenutno dostupna na tržištu glede povećanja penisa, i videli smo sve od najobičnijih to najegzotičnijih metoda pozatih čoveku.

 • · Operacija za povećanje penisa
 • · Pilule
 • · Tradicionalne pumpe za penis
 • · Hidropumpe za uvećanje penisa
 • · Kozmetičko povećavanje
 • · Zaključci

Operacija za povećavanje penisa

Kako je penis 30% lociran unutar muškog tela, najčešći hirurki zahvat je tak da se iz tela izvuče što veći deo penisa na spoljnu stranu. Ovo se postiže otpuštanjem fundiformnog ligamenta i suspenzornog ligamenta koji povezuje dva erektilna ela na pubičnu kost. Penis se zatim izvlači, koristeći napravu za izvlačenje, a hirurg potom deli ligament blizu pubične kosti dok sve poveznice ne budu slobodne. Tako penis "iskoči", i rezultira u povećanju od 2-3 cm.

Produžavanje korporalnih tela naspram ligamentoze nije ni rutina niti je bezbedno, jer postoji rizik od impotencije, što bi značilo da pacijent mora ugraditi protezu za penis kako bi doživeo erekciju.


Dobiti Zadovoljstvo Komplikacije Vremenski okvir Cena
2 do 4.3 cm 30% Zagarantovana impotencija Odmah Visoko

Pilule

One su svugde! Prevare koje idu od pilula za povećanje penisa do flastera za penis se uglavnom događaju na internetu, i nemaju osnova u stvarnom svetu. Flora Research iz Kalifornije i univerziteta u Merilendu radili su analize o supstancama iz pilula i našli zagađivače štetne za telo poput plesni, kvasca, E. Koli bakterija, pesticida i olova. Da li zaista želite to da gutate?


Dobiti Zadovoljstvo Komplikacije Vremenski okvir Cena
Ništa 5% Sadrži štetne supstance N/A Visoko

Pumpe za penis

Prema Wikipediji, definicija pumpe za penis glasi: cilindar koji obuhvata penis, bilo s manualnom ili mehaničkom pumpom koji stvara vakuum. cylinder shape that fits over your penis, either with manual or motorized pump to create a vacuum. S pumpama za penis otkriveno je da je Pejronijeva bolest efektna, i da vuče krv u penis povećavajući krvni pritisak unutar tube, pa tako šireći tkiva penisa.

S ovim tradicionalnim napravama, pumpanje se mora vršiti veoma pažljivo, jer skoro ni jedna nema bezbednosni mehanizam, te može prouzrokovati povrede glede pucanja krvnih sudova i stvaranja žuljeva. U nekim slučajevima, moguće je da se testisi uvuku u cilindar, što izaziva veliku bol i moguće povrede.

Pejronijeva bolest se može dobiti nepravilnom upotrebom ili supstandardnim pumpama (pogledajte sliku desno), a može izazvati i deformitet, što ni jedan muškarac ne želi da iskusi.

Bathmate® se ne može klasifikovati u tradicionalne pumpe zbog nekolicine ključnih razlika u funkciji i mogućnosti da vam uveća penis. Zato ćemo o Bathmate pisati u pogleavlju o Hidropumpama za penis.

Dobiti Zadovoljstvo Komplikacije Vremenski okvir Cena
1-2 cm 30% Može štetiti ako se ne koristi pravilno Šest nedjelja do nekoliko godina Nisko

Hidropumpe za povećanje

Bathmate je trenutno jedina naprava na tržištu, zahvaljujući kompleksnim patentima, koja koristi inžinjerstvo kombinovano s jedinstvenim svojstvima hidraulike, danadogradi i poboljša tradicionalne pumpe za penis.

Prvo, razlika između Bathmate i tradicionalne pumpe za penis je očita kad stoje jedno pored drugog.

 • · Nema eksternog mehanizma za pumpanje.
 • · Nema cevi koje idu iz otvora.
 • · Nema delova teških zakorišćenje poput silikonskih jastučića na bazi naprave.
 • · Bathmate ima udoban jastučić koji vam se oslanja na pelvis, dug oko 1 cm, dok je to na tradicionalnim pumpama veličine 1-2 mm. Tako ga je veoma ugodno koristiti.
 • · Tradicionalne pumpe za penis cilindričnog oblika zamenila je mnogo efektivnija, nelomljiva cev od polikarbonata koja se završava u obliku kupe, gde je smešten ventil za otpuštanje.
 • · Umesto pumpanja, samo ga pritiskate dok vaše telo ne stvori pritisak.

Gaiter (gumica za razmak) je patentiran hidraulički deo naprave, koji vremenom popušta pritisak lagano, i čini ga 100% bezbednim za upotrebu. Čak i ako zaspite s napravom na penisu, unutar vašeg penisa će cirkulacija i dalje biti normalna, te neće oštetiti nijedno živo tkivo.

Magični sastojak u ovoj napravi je voda. Naprava se koristi kad ste pod tušem, u kadi, ili čak dok gledate TV! Mnogi korisnici se pitaju kako jem oguće koristiti ovu napravu i gledati TV! A odgovor je krajnje jednostavan. Kad shvatite kako se naprava koristi, počećete da primećujete koliko vode vam treba da stvari krenu da se odvijaju. Ja sam sipao šolju malke vode u napravu dok sam držao pritisnuto dugme na Bathmate Revision III a onda sam stavio napravu na opušten penis, zapumpao nekoliko puta, te nastavio gledajući TV ili već ešto što sam tog trenutka radio.

Uozbiljimo se ponovo. Pošto je Bathmate toliko napredan i mnogo ispred konkurencije na tržištu za uvećanje penisa, lekari, velike farmaceutske kompanije i visoko kotirane prodavnice širom sveta počeli su da shvataju i šire Bathmate po tržištu, kako u svetu medicine, tako i u prodaji.

Jednostavno govoreći, Bathmate je izmišljen i koristi s u svetu kao omiljeni proizvod za povećanje penisa. No, na naše iznenađenje, tokom godina primili smo mnoga pisma i čestitke povodom patentiranja sprave koja ljudma promeni život.


Dobiti Zadovoljstvo Komplikacije Vremenski okvir Cena
3-8 cm 95% Nisko 6 nedjelja do godinu dana Srednji

Kozmetičko uvećanje

Ono se možda smatra pravim načinom da fizički uvećate penis, ali ono što se zaista događa jeste izlaganje većeg dela vašeg penisa, pa se on samo čini većim. Ovo se postiže redovnim šišanjem stidnih dlačica i brijanjem kraja penisa. Po nama, ovo bi svakako trebalo raditi redovno, pošto se tako povećava nivo higijene u pubičnom delu, a vaš penis izgleda lepše.


Dobiti Zadovoljstvo Komplikacije Vremenski okvir Cena
Ništa N/A Ništa Odmah Besplatno

Zaključak

Ova tabela prikazuje dobiti od svake metode koji smo pokrili u pregledu, i daje vam brz pregled, kako biste bili informisani te se odlučili za metod koji vam najviše odgovara.

Metod Dobiti Zadovoljstvo Komplikacije Vremenski okvir Cena
Operacija
Pilule -
Hidropumpe za povećanje
Bathmate
Kozmetičko uvećanje -

Moć je u vašim rukama, informacije smo vam dali radi vas, pa vi prosudite koji vam je najbolji metod. Vama hvala što ste izdvojili vreme da pregledate najpopularnije metode za povećanje penisa danas, a potičemo vas da nastavite dalje nanašim stranama.

Kako da povećate penis nije više novo pitanje. Ovo pitanje ima veliko interesovanje već godinama. Stručnjaci iz Bathmate laboratorije imaju iskustva iz inostranstva i zahvaljujući tome, izmislili su alatku koja je efektivna i već godinama donosi PRAKTIČNE REZULTATE!


© Copyright, 2015. Bathmate.rs